MIT campus

More
12 years 11 months ago #4408 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Egyébként pont ezt akarom megtudni. Ha a szív kijátssza a halált, ha Wilbeforce kijátssza a halált és ha Gilman is kijátssza a halált és Azrael egy barátságosabb aspektusáról van szó, akkor igazából annyi volna a dolgunk, hogy az adott képvisel?jét vezetjük nyomra, ami le fogja zárni mindhárom ügyet és el is fog onnan menni. Egyébként sejtésem szerint kett? vagy három dologról van szó, amik közül az egyik Azrael, a másik pedig nem tudom ki, vagy a Trükkmester, vagy az Ellenség, vagy mindkett?."

-"Ha ilyen konkrét terveid vannak, akkor cselekedjetek, nem fogok az utatokba állni, nekem viszont még mindig van olyan kérdésem, amit ha fölteszek, nem tudok majd válaszolni rá. Addig amíg vannak ilyen fehér foltok, annak ellenére, hogy tudom mi a cél, nem fogok cselekedni, mert nem tudom, hogy mi lesz a következménye. Akkor én magam nem fogom vállalni a felel?sséget, hisz önmagamtól nem cselekedtem volna. Amint biztonsággal tudom a választ az összes kérdésemre, ami ha akad segítségem, rövidesen be fog következni, hajlandó leszek én is fejest ugrani a dologba, de addig nekem lutri, ilyen szerencsejátékot pedig nem akarok játszani."

-"A renitens b?nösöket és azokat akik az életemre törnek, azokat én sem fenyegetni szoktam, csak egyszer?en kihajítom ?ket. Azokat meg különösen szívesen, akik az Úr nevében m?velnek olyan dolgokat, amik mérföldekre állnak annak minden elvét?l. Aikát pedig nem vádolom. Mint mondtam, vannak még olyan fontos fehér foltok, amiket ha nem derítünk föl az szerintem és nem Róma szerint, egyenl? azzal, mintha fejjel rohannánk a falnak. Mint mondtam, fussatok, majd maximum visszapattantok és a hátsótokra ültök. Nem állok az utatokba és ha megtudok valamit, közölni is fogom veletek, csak nehogy kés? legyen. Pont ezért nem jelentettem még semmit sem Rómába. ?k is berontanának és hatalmas felfordulást csinálnának, amire semmi szükség."

Csapat riadó!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 years 11 months ago #4410 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- A szív kapcsán Severin cselekedett. A Wilbeforce féle radioaktív szellem kapcsán pedig, ha azt el lehetett téríteni akkor vissza is lehet ?zni, aki viszont sokakat veszélyeztet annak ezért felelnie kell. A Gilman ügy kapcsán az, hogy a háttérzaj forrásául is megjelen? Wilbeforce mama egy szövetségi börtönben ül, vagy a kisboltjában az mindegy. Ha a boltját, a vev?kre is veszélyes praktikák miatt be lehet záratni, minden mágikus holmiját el lehet kobozni. Ezek biztosan nem rontanak a helyzeten. Mint az sem, ha aki mások számára veszélyes módon publikál mágikus ügyekben dolgokat, és törvényt sért, az pontosan viseli a következményeit. [i:28g04e6m]Kibúvók nélkül. [/i:28g04e6m]Az ilyen törvények betartatásának eddig sehol sem volt negatív következménye.

- És igencsak volt abban kemény vádaskodás atyám amit mondott. Anna pedig említett mást is. De ha attól fél, hogy Róma, a hatóságok [i:28g04e6m]akik eddig nem kapkodtál el sem ezt, sem a többi ügyet amit láttam[/i:28g04e6m] biztosan hibáznak, csak önmaga hibátlanságában bízik, akkor bizony [i:28g04e6m]nekünk[/i:28g04e6m] is van okunk aggódni egy túlzott kockázatvállalás miatt. Mert bizony Atyám Azumi szabadságának kérdésében csak annyit tudott, hogy [i:28g04e6m]Lexi mit tett, és miért lehet félni.[/i:28g04e6m] Legalábbis részben, mert arra reagált, hogy a Renraku bekavarhat. Arra viszont nem, hogy a kisasszony saját magára is veszélyes nyomozati ügyekkel foglalkozhat. De a Renrakuval kapcsolatos aknamez?n [i:28g04e6m]az el?tt[/i:28g04e6m] cselekedett, hogy a teljes helyzetet megismerte volna. Abban hinni, hogy valamit csak mi tehetünk meg, és csalhatatlanok vagyunk, és a mi résztudásunk a teljes igazság veszélyes dolog.

- Azumi ügyében nyertünk néhány hónapot. De ahogy Anna is említette, hiába nem korlátozzák Azumi gondolatait, ha Azumi párválasztását ?k sem tudják elfogadni, a vetélytársaik szerinti is gyenge pont, sebezhet? lesz, és célpontot csinál mindenkib?l. Ezért a legfontosabb volt azt felismerni, egy kicsit provokatív lépéssel, hogy ?k milyen választást fogadnának el Azumitól és mik a szempontok. Ennek java részét megtudtuk. Nem a hagyományok a fontosak, hanem az üzlet, és ennek a kommunikálhatósága, a felépített image. Interjúban is kénytelen voltak színt vallani. Jelezve, hogy szabadon de felel?sséggel. És igen, ha ett?l eltérnek, akkor félhetnek a következményekt?l. Lett haladékunk, amíg nem is kellett volna velük beszélni, ha pedig Azumi választottja közben karriert csinál...

- Akkor mi is más pozícióból tárgyalunk, ?k is könnyen elfogadják. Azaz az id? nekünk is jó, mert fel tudjuk építeni a lehet?séget Jeff elfogadására. Nekik is jó, mert jelenleg sem elfogadni, sem elutasítani nem lenne jó Azumi választását, de kés?bbre tisztázódhat a helyzet ilyen vagy olyan irányban. És ebbe belerondítani a saját politikájuk kapcsán rossz. Inkább jobb nekik is az id?t húzni, és amíg mindkét oldal az id?húzásban érdekelt, addig erre mind a nyaralás, mind egy fontos projekt, mind sok más jó ürügy. Ezért nem jó olyan helyzet, ha Lexi azonnal er?b?l akarja megoldani, mert el?re hozná a helyzetet ami nekünk sem érdekünk, nekik sem. Ebben a helyzetben, döntött úgy atyám, hogy most mehetünk Japánba. ?k is színt vallanak, mi is színt kellene valljunk. Nem csak ajándék kapcsán kéne vinni projektet, hanem azért is, hogy lássák [i:28g04e6m]merre haladunk[/i:28g04e6m], a haragod és ellenségeskedést szül? fenyegetés mellett lássák az utat és azt, mit közös érdek elfogadhatóvá tenni, és számukra elfogadni. Ehhez képest az volt a döntés, vigyünk nekik nyugtató varázst, azaz még egy kis sértést a PR és politikai kár miatt, amit [i:28g04e6m]leginkább Azumin és Jeffen tudnak leverni.[/i:28g04e6m]

- Azaz itt is el?re terveztünk. És bizony a Wilbeforce ügyben is annak ellenére kutatunk még, hogy ott is megvan a szellem, a zavarás, a kinti probléma, több lefizetett rend?r, a háttérzaj kérdése. És igen, a hölgy személyisége kapcsán is érdekes a profil. De ott is kutatnánk még. Szóval atyám, nem mi kapkodunk el semmit. Eddig inkább az Ön megoldásától egy kicsit tartok, hogy nagy gondban leszünk.

More
12 years 11 months ago #4413 by Nyarlathotep
-"Fölöttébb föl is dühített azzal, hogy csak most szól és kérdés nélkül fejest ugrott egy ilyen veszélyes dologba, de ezt majd vele fogom megbeszélni. Többször is fölhívtam a figyelmét arra, hogy ha megint valami sötét dologba akarja beleütni az orrát akkor legalább szóljon és most tessék, itt van családostól. Azt se fogom tudni, hogy merre áll a fejem és akkor még ott van a Gilman ügy ami miatt ide küldtek. A Winsorokról csak annyit mondott, hogy hozzak néhány könyvet neked, mert le akarod ?ket járatni. Gondoltam, ha valamit az álszentek orra alá kell dörgölni, szívesen segítek, ha amit dörgölünk kell?en büdös. Most meg tessék..."

-"Róma eddig nem látta, ugyanis nem kapott visszajelzést. Most kapott, hogy Severin iderángatott. A bizalmat, amit az eddigi botrányos föllépés okozott igen nehéz lesz visszanyerni, így viszont a kutya se jelent annak, aki talán tudna mit kezdeni a dologban."

-"A Lexi kérdés várhat addig, amíg eljutok Severinig. Higgyétek el, rá fogok kérdezni, hogy mit keres egy diákja olyan ügyben, ráadásul aktívan, amir?l tudomása se volna szabad, hogy legyen. A kedvesével meg nem tudom, hogy mi történt, de ha ehhez kapcsolódik, akkor úgy is ki fogom deríteni."

-"Persze, lett volna haladékotok. Amíg meg nem gondolják magukat. De akkor ezt sem jelentem Rómának. Papírra írtam, nincs digitális másolat róla, még visszaadhatjátok, vagy ha akarjátok, hát én megyek el személyesen, csak akkor most mondjátok meg, hogy mi legyen a vége. Ennek ellenére nem tartom helyesnek, hogy ezt a módszert erre használják, ahogy a politikai házasságot sem tartom helyesnek, se szükségesnek, hisz a történelem tele van olyan eseményekkel, amikor valaki pont a politikai házasság miatt gondolta magát biztonságban és pont azok szúrták hátba, akikt?l ezt nem várta, tehát még az az összetartó értéke sincs, amivel ezt megindokolják. A párválasztáshoz kell a felel?sség, DE nem a szabad akarat teljes kiiktatásával, elektronikus parancsra. Ez nem a ti üzenetetek, hanem az enyém és ha ezt megállítom vele, akkor is odaadom nekik, ha lel?nek. Azt viszont nem akarom, hogy ha van értelme, akkor elrekkentsék nekem valahová és aztán azt mondják meg sem kapták."

-"Azt a kapcsolatot viszont azt mondom, hogy akkor is legalább kétszer-háromszor szimatoljuk körül, miel?tt beleugrunk. Mondtam, ha ott az ideje én is fejest fogok ugrani bele, veletek vállvetve, de azzal várnék még. Lehet, hogy nem is kell ugrani, mert a helyzetnek meg lesz egy olyan gyenge pontja, amit ha megtalálunk, akkor könnyedén összeomlik az ellenség."

Csapat riadó!

More
12 years 11 months ago #4415 by TheElf
- A papír kapcsán az id?zítés a kérdés. Nem mindegy, hogy akkor kapják meg ezt, amikor van kiút, és látják mekkora bajból kerülnek ki Jeff elfogadásával, vagy ez el?tt kapják meg. És a dühüket látjuk. Az egész id?zítés kérdése. A Wilbeforce ügyben pedig nincs miért várni, mert a radioaktivitás bárkire hat. Igen, "véletlenül" mi is kaptunk bel?le Severinnel. Szerencsére idejében észrevettem és ezt javarészt meg tudtuk úszni, meg tudtuk oldani, de egy kisebb területet így is ki kellett üríteni. Nos ilyen szellemnek nem örülünk a városnak f?leg nem úgy, hogy a rosszul kontrollált egyedi veszélyforrást mutogatják és bárki elvihet buliból újabb háztömböket besugározni, embereket veszélyeztetni. A Wilbeforce száll éppen úgy sürg?s lett, mint a szív is volt. A Gilman kérdést?l függetlenül is.

More
12 years 11 months ago #4418 by Nyarlathotep
-"Ha még szabadon vannak, akkor gondoltam, hogy semmit sem tudtok. De ha tudtok cselekedni, akkor miért nem tettétek? Miért nem küldtetek oda valakit, hogy letartóztassa, amikor bizonyítékotok van és még ott sem kell lennetek, csak egy telefonhívás és megvan? Hozzá teszem, hogy tudnék még olyat kérdezni, amire nem lehetne választ adni, így az én nyomozásomat sürgetném és a ti cselekedeteitekkel meg várnák még egy kicsit, de az én vagyok és én paranoid vagyok, ha ilyesmir?l van szó. Miel?tt itt valaki rákérdezne, a Renraku ehhez képest semmi."

Csapat riadó!

More
12 years 11 months ago #4420 by TheElf
- Atyám, nekem Sáska azt tanította, hogy nem jó, ha valaki is tudja, látja kire tudok lecsapni. Nem kell azt látni. Ezért mondtam, az a döntés, hogy a varázslás várhat nem jelentette azt, hogy nem voltam eddig is kapcsolatban Sáskával. Sok sámán mér évek, évtizedek óta varázsol, de még nem járt a totemének metasíkján, pedig ez utóbbi fontosabb a kapcsolat szempontjából. Én már sokszor látogattam meg Sáska otthonát. De ett?l még a vén boszorkányt már évtizedekre be lehet csukni. Persze, tételes listát a vádakról nem adhatok, de csak játszunk el egy kicsit a gondolattal milyen az amikor semmi sincs az ember kezében. Csak úgy az összehasonlítás kedvéért, még a tudás legjava, a módszerek legjava is felejt?djön el. Csak a milliószor elmesélt alapok maradjanak.

- A b?nöz?k közül a legtöbb gyakorlott elkövet? a börtönakadémián megtanulta elkerülni a lebukást, de mindig voltak gyenge pontok. A profik tanultak ebb?l, csakhogy Wilbeforce mama nem profi. Al Capone-t is adócsalásért kapták el, ha pedig egy boltban nem m?ködik elektronika, egy pénztárgépben pedig kötelez? az IRS által feldolgozható elektronikus napló, akkor amióta boltot nyitott trükközik a könyveléssel. És történetesen bármikor el lehet intézni neki ezért egy kis látogatást. az adónyomozók részér?l. Ha nem próbálkozik semmi trükkel az adócsalás megáll. Ha akár megvesztegetéssel, akár mágikus befolyással próbálkozna azért is elítélik. Mert amint ezekre külön figyelnek ez könnyen bizonyíthatóvá válik. Ha er?szakkal reagál a cs?behúzásra, szintén. Megpróbálni bármi áron megúszni egy ilyen apró ügyet amit biztosan elkövetett, és amiért a minimumot kérték volna eredetileg, nem tesz jó benyomást az esküdtekre, és hamar feljebb egy a tétel a megbánás teljes hiánya miatt. Ha nem szerez komoly védelmet már ül. Ha komoly védelmet szerezne ami átlát a szitán az gyanúba keveri. Onnan pedig könny? lesz a komoly vádak kapcsán jelezni, felkészült arra, hogy elkapják. Ez pedig kellemetlen ügy, amikor miel?tt kiérne a sztárügyvéd, már ki is derül, továbbiakban nincs ügyvéd.

- Gitmo. Korábban helynév, tulajdonnév volt ami eszünkbe jut róla. Mára pedig éppen olyan mint a xerox. Köznevesült. Olyan amerikai börtönt jelent, ami nem az ország területén van, és ahova a terroristákat azért visszük, mert ott nincsenek jogaik. Régen ehhez az emberi jogokat nem tisztel? Kuba volt az ideális célállomás, és ezért is érte meg ott elt?rni a diktatúrát. Mára van olyan ami Kubánál is jobb. A céges területek. És nem csak az AAA megacégek, de az olyan kisebb AA osztályúak mint a Lone Star is területen kívüliek. A kihallgatóval is felszerelt börtön amit ?k üzemeltetnek addig garantálja az elítélteknek az UCAS területén megszokott jogokat amíg ezt az UCAS kéri. Már nem kell megvárni míg felszáll a fogoly egy C-130asra, hogy megsz?njenek a jogai, csak a PPP konstrukcióban m?köd?, céges területnek számító börtön informatikai rendszerének kell jelezni, hogy a cella ahol van immár nem "SUPERMAX" wing, hanem "gitmo wing". Ha már atyám említette, hogy oda lehet valakit vinni, akkor jelzem az nem Kuba lenne. Hanem Ares ország. Lone Star ország. Renraku ország.

- Ares ország? Pár K-Es bérzsarujuk kapott a sugárfert?zésb?l. ?k kezelnék szabadon a banyát, és engednénk, hogy el?bb a cégen belüli bíróság, a cég saját törvényei szerint is eljárjon ellene. És nem szeretnék azt, ha utána máshol is lenne sok tárgyalás, vizsgálnák az ügyet, mert ugye valószín?leg a szellem kapcsán a korábbi eljárásban hibáztak. Ha az ügy elhúzódik az rossz sajtó. Nem cél, hogy a büntetés letöltése, vagy felmentés után vissza kelljen adniuk. Lone Star ország? Végül is mindenféle zsarut fenyegetett, és a nagyf?nökkel, és pár más f?nökkel én elég jóban vagyok. Nehezményezik, hogy én és Severin is kaptunk a sugárzásból. Szar ügy, amikor az illet? hölgy elleni eljárás során az ügyvédnek is Lone Star állampolgárként kell helyi ügyvédi licence, de az esküdt szék sem 12 dühös emberb?l, hanem 12 elszánt rend?rb?l áll. És az ügy sározza a konkurenciát. Milyen lenne egy Renraku börtön? Kíváncsiak a szellemre, és hogy hogyan lehet ez ellen védekezni, ezt felhasználni. Ehhez az illet?t nem árt, ha kell sok érdekes technikával kezelni. ?k sem akarnák visszaadni akit megkaptak.

- A sor folytatható. Sok olyan csoport van aki kezére játszható, területen kívülre a hölgy. Nekik csak az a szerz?déses feladatuk, itt ne nagyon okozzon többet gondot, a helyi jog védelme nélkül vallassák ki, amúgy azt csinálnak vele amit akarnak. Ha valakinél a besugárzott környék is vád, van pár bizonyíték, érdekes a profil, és még láthatóan egy kis adóügyben hirtelen nagyágyú kerül bele, aki ilyennek foglalkozik, az a bíró aki a véd?je vagy a banya meghallgatása nélkül dönt az ügy gitmosításáról már látja az elegend? kritériumot. Ja és atyám, az ilyen ügyekben mi döntünk melyik bírótól kérünk végzést, a jó ismeretség nem kizáró ok. Miért fontos a nagyágyú ügyvéd? Azért, mert anélkül könnyen látja azt minden civil kontroll, ? együtt akart m?ködni, elvitte volna a balhét, indokolatlan a kemény fellépés és ezt leverik rajtunk. Nos ezért lenne jó, ha nem m?ködne azonnal együtt. De ha együttm?ködik arra is megvan a mód.

- Persze könny? azt mondani, egy ügyet nem könny? gitmósítani, mert utána sok civil és nem civil kontroll van. Politikusok, CIA, MIA, az ügyek egy részébe betekint? civil szervezetek, újságírók, ezeken keresztül a közvélemény, stb. És ehhez súlyos vádak kellenek, amiket igazolni, bizonyítani kell tudni. Csakhogy ebben a helyzetben akit elvittek nem magyarázkodhat, és csak a bizonyítékok mennyiségét nézik, ha elég sok van és elég jók, akkor már m?ködik ez, a nyilvánosság el?tt is. És itt már nem csak a kassza fog el?kerülni. Hanem mindaz amit ha nem hoz sztárügyvédet akkor a rendszerben egymás után, külön-külön ügyként el? tudunk vezetni.

- Mi lenne még elektronikus, lehet?leg online és azonnali? Többek között, számos mágikus dologhoz engedély és nyilvántartás is tartozik. Sem az engedélyek online ellen?rzésére nincs módjuk, ha nem m?ködik rendesen az elektronika náluk, sem az azonnali elektronikus nyilvántartásra. Két újabb ügy. Apróságok. Ezekért sem kap külön-külön sokat. Igazából, ha egy ügy lenne, akkor sem kapna sem sokkal többet, sem sokkal kevesebbet. Ami egy kicsit ront a helyzetén, hogy a második tárgyalására, már mint elítéltet viszik a börtönb?l, azaz itt már nincs óvadék, nincs sok megjelenés. Bizony kellemetlen ám, amikor valaki kapcsán úgy akarják megnyerni az esküdtszék és a bíró jóindulatát, hogy az illet?n ott van a szövetségi börtön kezeslábasa. És mint veszélyes mágus b?nöz?t még a bilincsen kívül pár más extrával is felszerelik. A lényeg éppen ez. Szépen fokozatosan haladunk.

- Ha szépen lassan bizonyítjuk rá ezt, minden ügyet külön tárgyalva, akkor egyre rosszabb helyzetben lesz. Egy átlagos b?nöz?t, akinek kilométer hosszú priusza van ez a taktika nem zavar, hiszen az ? helyzetén nem ront, de az öregasszony így egy id? után nem tud köztiszteletben álló boltos egyszeri ügyét emlegetve védekezni. Hacsak nem dönt úgy, hogy amit rá tudunk bizonyítani egyetlen ?szinteségi rohamában bevallja. Csakhogy ezt nehezen teszi meg. Hiszen nem tudja melyik vev?jének nem lett volna szabad valamit eladni. Melyik rasszista szervezet amit ? jótékonyságból támogat számít terroristának. És sorolhatjuk. Így azért elég nehéz a várható 7-8 könnyen és gyorsan bizonyítható ügyet is feltérképeznie. Erre a technikára viszont csak nagyon jó ügyvédek figyelmeztetik. A lényeg az, hogy ? addig biztos legyen abban, hogy még ha most kap is valami büntetést abból semmi komoly nem lesz, nincs ellene semmi komoly, a végén ? fog nevetni. Akkor fog veszíteni amikor azt hiszi már rég nyert. Pedig nekem elég az, hogy az ügy kapcsán ? egy olyan mágikusan aktív elítélt legyen, aki a profil és a szakért?i vélemények szerint toxikus. Mellesleg legalább annyi köze van egy gyilkossághoz, hogy bizony azt a könyvet amit a szív megfogsára, vagy éppen el?csalogatására, irányítására kell használni, az ? családjától kellett kicsalni, mi után azt korábban, a szívvel való gyilkosságok idején lehetetlen volt t?le megszerezni.

- Tegyük csak hozzá a szokott jó zsaru, rossz zsaru játékot is, egy kis csavarral. Aki szereti magát jobbnak mondani másoknál, és másokat elítélni az ezt a játékot ismeri a tévéb?l. Csakhogy rend?rrel. Nem pedig informátori szerepre vállalkozó cellatárssal, informátorral. Ráadásul a sok eljárás dühítheti, f?leg az, ha közben megfelel? neveket lát, hall. Márpedig ha azt hallja, hogy azért ez a sok ügyb?l álló bosszú, mert nem akarta eladni Keisinger professzornak a rituális mágiához, valami lény megkötéséhez való könyvet, stb. akkor err?l fog beszélni. Ha pedig az a lény a szív, és Keisinger professor hatóság megbízásából fékezi meg... Nos akkor azt ismeri be több informátor és tanú el?tt, akkor elég rossz helyzetben van egy toxikusnak bizonyuló, terrorissta kapcsolatokkal rendelkez? b?nöz?. Nos, ezt mellé téve a gridguide balesetveszélyes megzavarásának, a rasszista motivációnak, már elég csúnya dolog. És könnyen lesz hatósági vélemény arról, hogy a sok gy?lölködése okán ? toxikus vagy azzal egyenérték? veszélyforrás is.

- És igen, innen pedig magyarázza meg, hogy a radioaktív szelleme, ami egyedi és valamely ügyben el? került úgy, hogy ismeretlen személyt kértek meg olyan csoportok elkapására amit ? utál, ha az indítéka adott mind a gyilkosságra, mind a szellem miatt pánikkeltésre, mind arra, hogy akik felé a kérés vezet azokat régi rivalizálás miatt besározza, és a szelleme elég egyedinek t?nik. Könnyen kerülne borzalmasan nehéz helyzetbe, sok tanúval szemben. Nos ebben a helyzetben már anélkül is vége, hogy céges területre kiadnánk. De a kérdés nem csak az, hogy miért és mennyi id?re ítélik el. A kérdés els?sorban az, hogy ezzel mire megyünk. És az, hogy hogyan és milyen ítéletet lenne jó, hogy kapjon.

- Hiszen nem árt az, ha amíg nem jó, ha a Gilman üggyel foglalkozik a közvélemény, addig ha az újságírók kezdenek problémát jelenteni, akkor nem er?vel kell fellépni minden firkász ellen, hanem tudunk nekik adni storyt amit meg tudnak írni. Nos a Wilbeforce ügy, az ? családjuk minden húzásával, Boston sötét titkaival sokáig és könnyen lekötheti a sajtót. Mert nem érzem magam akkora celebritásnak, hogy magánéleti gumicsontot akarjak erre használni. És vakunak sem, hogy villantsak a céljaim elérése érdekében. Meg aztán kétséges az is, hogy mennyi sikerem lenne, hiszen az nagyon nem az én m?fajom.

Time to create page: 0.333 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.